Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Cemile'ye tavsiyeler

Amsterköylü Piloş, yani sevgili Deniz Pulaş, Hollanda'dan kesin dönüş yapalı çok oldu. Ama eskiden olduğu gibi yine köşemizin en iyi tedarikçilerinden. Pulaş, bu kez de Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Cemile'sine yol gösteriyor:
"Sevgili Yüksel Bey, Louis Vuitton markasını bilirsiniz... Hanımların kuyruğa girdiği meşhur çantacı... İşte yıllar yıllar önce, o kimse bir derici idi ve Fransa'da trenleri kaplayacak koltuk derilerine ihtiyaç vardı. İhaleye Mösyö Lois de katılmış ancak alamamış. 'Aman da bu derileri ben ne ederim, bari çanta yapayım' demiş ve sonunda bugün mutlu bir Fransız aile var...
'Konuyu nereye bağlayacak bu Amsterköylü ama artık İstanbullu Deno?' derseniz, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde, elinde bir sürü kazak kalan Cemile başka bir firmaya hazırlıyor idiyse kazakları; üstüne bir fiyonk, bir nakış, bir kelebek kondurup öyle satsın pazarda malları. İnansın ki çok satar... O kadın her şeyi başarır.
NOT: Vuitton hikayesini yıllar önce birinden öğrenmiştim. Google'da araştırdım ama ulaşamadım. Umarım doğrudur. Ama bence hikaye böyle güzel.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA