Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu kez ağlattılar

Yıl boyunca Star ekranlarındaki 1 Erkek 1 Kadın'da izleyicilere kahkahalar attıran Ozan (Emre Karayel) ile Zeynep (Demet Evgar) sezon finalinde herkesi ağlattı.
Belki de sezon finalleri arasındaki en duygusal, en dokunaklı, en dramatik son, 1 Erkek 1 Kadın'da yaşandı. (Ama keşke bu şahane sahnenin devamlılığı, yedi dakikalık reklamla bölünmeseydi.)
Zeynep, bademciklerinin alınacağı operasyon için uyutuldu. Ama narkoz etkisinden bir türlü çıkamadı. Ozan o süre içinde sevgilisi ile yaşadığı acı-tatlı hatıraları anımsadı. Onun çok istemesine rağmen Zeynep'e evlilik teklif etmediği için pişman oldu. Zeynep, ayılmadan önce Ozan onun tırnaklarına oje sürdü, yüzüne makyaj yaptı, dudaklarını boyadı. Sonra sevgilisi ayılır ayılmaz, elindeki kutudan yüzüğü çıkardı ve evlenme teklif etti. Ozan "Ben ne öküzmüşüm ki bugüne kadar teklif etmedim sana" derken hıçkırıklara boğulan Zeynep'in ağzından ise güçlükle şu kelimeler döküldü: "Sen benim ruh öküzümsün..."
Kıssadan hisse: Hayat, öncelikleri erteleyecek kadar uzun olmayabilir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA