Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En büyük hediye

Pazar günü 'Yeter artık Acun' diye yazmıştık.
Yetmemiş.
Acun, ödül olarak bu kez ortaya sıfır kilometre bir otomobil koydu. Yarışmacılar ile annelerine ortak sorular soruldu. Birbirini tutan yanıtlara puan verildi ve Begüm, kız olmasının avantajını kullanarak (Kızlar anneleriyle daha çok vakit geçirir, daha fazla sohbet eder) otomobilin sahibi oldu.
Birinciyi belirleyen soru ise "Sizin annenizi en mutlu ettiğiniz gün hangisidir?" şeklindeydi. Anıl, annesinin verdiği yanıtı bilemedi. Ama annesinden, otomobil hediyesini bile gölgede bırakan çok anlamlı bir armağan aldı.
Çünkü annesi bu soruya "Anıl doğduğu zaman" yanıtını vermişti...
Bu arada Acun'un, Anıl'a büyük bir sempati beslediğini tahmin ediyorum. Tabii ki bu sevgisini yarışmaya yansıtıp torpil yapmıyor ama onu diğerlerinden ayrı tuttuğu hissedilebiliyor. Nasıl tutmasın ki? Anıl da Acun gibi futbol hastası, motosiklet tutkunu, rap müzik müptelası ve her zaman sıcak, samimi ve doğal. Acun'un yarışma bittikten sonra da Anıl'ı Acunmedya bünyesinde tutacağını düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA