Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dikkat, testere!

Kanal D'nin Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında hanımlar bazen öyle müthiş performanslar ortaya koyuyor ki, insanın ağzı bir karış açık kalıyor. Bunlardan biri de perşembe akşamı yaşandı.
Yarışmada hanımlardan, dörde dört ebadındaki iki tahtayı testere ile en kısa sürede kesmeleri istendi. (Program ekibindeki kadın çalışanlar, daha önce bunu test etmişler ve en az 80-100 saniye süreye ihtiyaç olduğunu belirlemişler)
Kendisine eşi tarafından 31 saniye süre biçilen Deniz isimli çıtı pıtı hanım yarışmacı, elinde testere ile geldiğinde açıkçası diğerleri gibi benim de hiç umudum yoktu. Zira kendinden önceki yarışmacı, 60 saniyede tahtanın yarısını bile kesememişti ama Deniz, tahtaya ünlü Testere filmindeki cani gibi saldırdı. Ve... Tam 18 saniyede iki tahtayı birden ortasından ayırıverdi. Başta sunucu İlker Ayrık olmak üzere stüdyodaki herkes şaşkınlıktan donakaldı. Daha sonra Deniz'in iri yarı eşi testereyi alıp aynı sürede tahtaları kesmek için bir deneme yaptı ama 60 saniye içinde bir tek tahtayı bile kesemedi.
Çift, Deniz'in bu performansıyla finale kalıp otomobil için yarışmaya hak kazandı. Otomobili aldılar mı bilmiyorum ama bildiğim bir tek şey var: Bu koca artık rahat uyuyamaz.
Uyusa bile kabuslarında sürekli Testere filminden sahneler görür!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA