Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gönül Rıza'sı

Yeni sezon öncesinde dizi yapımcılarının, yöneticilerinin en büyük sıkıntısı, 'sürprizleri' gizlemek...
Bir yandan yeni sezona hazırlanma telaşı, öte yandan dizide gerçekleşecek sürprizleri ve değişiklikleri medyadan saklama çabası, ekipleri zorluyor.
Kuzey Güney dizisinde akıbeti merak edilen Ali'nin durumu ise Twitter yüzünden deşifre oldu. Dizi setinde çekilip yayınlanan fotoğrafta Ali karakterinin mezar taşı görününce, Kuzey Güney'in büyük sırrı da ortaya çıktı. Aslında Kocaoğlu'nun Karadayı'da oynayacağı haberi günler öncesinden medyada yer almıştı. Yani işin artık sürprizlik bir hali de kalmamıştı ya, neyse...
Diğer yandan, kulağıma çalınanlara göre, Kocaoğlu'nun, atv'nin Karadayı dizisine transfer olması, dizinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun ısrarıyla gerçekleşmiş... Ezel dizisinde Kocaoğlu ile birlikte çalışan ve rol arkadaşının performansından çok etkilenen İmirzalıoğlu, yapım ekibine bu transferin gerçekleşmesi için ricada bulunmuş. Yani Rıza Kocaoğlu'nun transferi 'gönül Rıza'sı' ile gerçekleşmiş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA