Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Araplar'ın sevdiği Türk dizileri

İKİ hafta önce bu sütunlarda bir anket düzenleyip son 10 yıl içinde Türk televizyon seyircilerinin gönlünde taht kuran, iz bırakan 10 diziyi belirlemiştik.
Köşemizin fahri Ortadoğu temsilcisi, gazeteci ve şair arkadaşım sevgili Abir Zaki bizim anket sonuçlarını Ortadoğu gazeteleri için haberleştirdi. Anketimiz, orada da büyük ilgi gördü. Zaki, bizim anketten aldığı ilhamla bu kez MBC yayın grubunun Ortadoğu'da yayınladığı Türk dizileri arasında Araplar'ın en beğendiği yapımları belirlemek için bir anket düzenledi. 2007'den itibaren Ortadoğu ülkelerine yönelik olarak Türk dizilerini yayınlamaya başlayan MBC'nin izleyicileri büyük bir katılımla beğenilerini ortaya koydular.
Buna göre liste şöyle oluştu:
1-Fatmagül'ün Suçu Ne?
2-Aşk-ı Memnu 3-Muhteşem Yüzyıl 4-Ezel 5-Kurtlar Vadisi 6-Öyle Bir Geçer Zaman ki 7-Sıla 8-Asi 9- Asmalı Konak 10-Gönülçelen ve Ihlamurlar Altında (Aynı sayıda oy almışlar)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA