Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu gence dikkat!

İlk kez Best Model finalistleri arasında dikkatimi çekmişti.Daha sonra onu Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisinde gördüğümü anımsadım. (Tipi gerçekten uzaylıyı andırıyor. Casting adına doğru bir tercih olmuştu)
Son olarak geçen hafta sonu ziyaret ettiğim Evlilik Fuarı'ndaki Levon Kordonciyan defilesinde izleyince, iyice emin oldum ve "Bu çocuk, Türkiye'nin en iyi mankenlerinden biri olacak..." diye geçirdim içimden.
Adı Efekan Akal...
İzmit'te annesi ile birlikte oturuyormuş... 22 yaşında. İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor.
Bazı tipler vardır. Sahneye, sete, stüdyoya ya da podyuma adım atar atmaz farklı bir enerji patlaması yaşanır. Efekan o türe giriyor. Herkesten farklı. Eskilerin 'nev-i şahsına münhasır' (kendine özgü) dedikleri tiplerden. Bizim köşenin müdavimleri iyi bilir.
Yanına 'tik' attığım isimlerde pek ıskalamam. Efekan çok yakında en ünlü modacıların defile ve şovlarının 'olmazsa olmaz' isimleri arasında yer alacak.
Malum, bu aralar yakışıklılar podyumlarda uzun süre kalamıyor. Hemen dizi setlerine atlıyorlar. Efekan'ın fiziği ise sadece 'sıra dışı' rollere izin verecek türden. Hafiften 'sayko' bir hali var. Bu tür roller için oyuncu arayan yönetmenlerin dikkatine...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA