Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tatlı dil yeter

Ünlüler kendilerini adım adım takip eden magazin muhabirlerinden sık sık şikayet ederler. Ama aralarında öyle sempatik, öyle candan ve samimi davrananlar olur ki, 'teslim olmamak' elde değildir. İşte o örneklerden biri:
Show TV'deki Cumartesi Sürprizi programının acar muhabiri Ayhan, bir kafede Yavuz Bingöl ile Öykü Gürman'ı baş başa yemek yerken yakalamış. Hemen cep telefonundan kameramanını çağırmış. Ama İstanbul trafiğinde bir yerden bir yere hemen varabilmek mümkün mü?
Kameraman gecikmiş. Bizim ki de sohbet anının görüntülerini cep telefonu ile çekmeye başlamış.
Bu garip durumu fark eden Yavuz Bingöl şaşkınlıkla soruyordu:
"Hayrola? Ne yapıyorsun sen orada?"
Bizim Ayhan mahcup ama bir o kadar da sempatik: "Abi kameramanım trafiğe takıldı. Küçük kameranın da şarjı bitmiş. Hemen kalkmazsanız sevinirim. Bi tatlı da benden ye abi..."
Bu içtenliğe kızılır mı?
Sevgili Yavuz da jest yapıp kameramanı beklemiş. Gelince de açıklamayı yapmış: "Bizimki bir iş toplantısıydı. Aslında diğer arkadaşlar da vardı ama onlar erken kalktı..."
Demek ki neymiş?
Ünlüler ile magazinciler arasındaki buzları eritmek için biraz samimiyet, azıcık tatlı dil yeter de artarmış...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA