Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'O Ses' işte bu ses!

Her ne kadar çoğunluk Ahmet Kaya şarkılarıyla beğeni toplayan yarışmacı Mustafa Bozkurt'tan söz ediyorsa da, bana göre O Ses Türkiye'nin yıldızı Berkan'dır.
Çünkü ben O Ses Türkiye'nin bir 'taklit yarışması' olmaması gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle yarışmanın en 'özgün' seslerinden biri olan Berkan'ı ayrı tutuyorum.
Hep söylerim; müzik yarışmalarında ses, tek başına yeterli değildir. Yarışmacı sahneye çıktığında eğer bir enerji patlaması yaşanıyorsa, etrafını bir yıldız ışığı çevreliyorsa, daha ilk kublede izleyenlerin yüreğine dokunuyorsa; tamamdır. Berkan'da bu özellik fazlasıyla var.
Bir de 16 yaşında, ufak tefek bir çocuğun hançeresinden bu kadar güçlü bir sesin çıkıyor olması, izleyiciyi iki kat etkiliyor.
Berkan'ın yarışmadaki akıbeti ne olur bilmem. Ama eğer işini bilen bir prodüktörün eline düşerse, şov dünyamızın yeni bir soluk kazanacağı muhakkak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA