Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tamam gibi

Fox yine nokta atışı yaptı. Ekrana az ama öz dizi koyan, 'deneme yanılma' gibi pahalı bir yöntem uygulamak yerine, halkın talep ve beklentilerini iyi tartarak doğru dizi tercihleri yapan kanal, pazar günlerindeki 'güldürü eksiğini' hemen 'Ali Ayşe'yi Seviyor' ile doldurmasını bildi.
Pazarları 'tatil günü' olarak bilinmesine rağmen, günün ikinci yarısı 'pazartesi sendromuna' esir düşer. Çalışanlar ve öğrenciler, pazar akşamüstünden itibaren yeni haftanın stresiyle yüklenmeye başlar. Bu nedenle pazar ekranında kendilerini rahatlatacak, kafalarını dağıtacak yapımlar ararlar.
Ali Ayşe'yi Seviyor, işte bu arayışa yanıt verecek nitelikte, sıcak, samimi bir mahalle güldürüsü. Biri geçkin, diğeri taze iki aşk öyküsünü iç içe işlenmesi ise dizinin hitap ettiği yaş aralığını genişletiyor.
Sit-com tarzı güldürü oyunculuğu için 'imal edildiğine' inandığım iki oyuncu var. Biri Janset, diğeri Hakan Yılmaz...
Janset'in bu dizi bolluğunda evde oturmasını, o çok takdir ettiğim 'seçiciliğine' bağlıyorum. Ama kendini de fazla özlettirmemesi lazım. Hakan Yılmaz ise güldürüde artık 'uzmanlık' mertebesine erişmiş durumda. Salih Kalyon ile beraber dizinin lokomotifi konumunda. Aynı zamanda dizinin hikaye yazarı olması da onun yapıma daha da sahip çıkmasını, oyuna iyice asılmasını sağlamış gibi.
Özetle; Ali Ayşe'yi Seviyor dizi çöplüğüne dönen sezonun yüz aklarından biri olmaya aday.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA