Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tatlı dilin büyüsü

Boşuna dememişler, 'Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır' diye...
Önceki akşam Kim Milyoner Olmak İster?'de yarışan hukuk fakültesi öğrencisi Meltem Yılmaz; sempatik tavırlarıyla önce Kenan Işık'ın, sonra da stüdyodaki ve ekran başındaki seyircilerin gönlünü çeldi.
Işık, bu 'bıcır bıcır kıza' yardımcı olabilmek için adeta çırpındı. Meltem, telefonla joker hakkını kullanırken, Kenan Işık sunuculuk kariyerinde ilk kez yarışmacının hangisini araması gerektiğini söylerken vücut dili ve mimikleriyle de 'tüyolar' vermekten geri durmadı.
Meltem ise kısa sürede seyirciyi de avucunun içine almasını bildi.
Seyirci jokerini kullanmadan önce "Ay ne olur sadece bilenler bassın Kenan Beey" diye adeta yalvarınca, doğru yanıt ezici bir yüzdeyle geliverdi.
15 bin liralık soru barajına gelmeyi en çok 'Kenan Işık'la uzun uzun sohbet edebilmek için' arzulayan Meltem, ekranda kocaman bir sempati halesi oluşturdu. Yarışmadan 15 bin liralık ödülle ayrılan Meltem'in "Ayyy Kenan Beeey" diye başlayan cümleleri ise sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıp sanal âlemin diliyle 'trend topic' oldu.
Bakalım, Meltem'in açtığı 'sempati yolundan' ilerlemek isteyen başkaları da olacak mı?
Yoksa yarışma, sempatik görünmeye çalışanların rol kestiği yeni bir 'Yetenek Sizsiniz'e mi dönüşecek?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA