Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Malumun ilanı

Daha ekranda ilk göründüğü gün, Atalay Demirci için "Bir yıldız doğuyor" demiştim. İki hafta sonra yazdığım yazıda bir öneri getirmiş, "Yarışmanın birincisi belli gibi. Acaba Atalay haksız rekabeti önlemek adına sadece gösteri yapıp yarışma dışında mı bırakılsa" diyerek, onun birinciliğini haftalar öncesinden ilan etmiştim.
Atalay Demirci, hiçbir tartışmaya ve tereddüte mahal bırakmayarak, bileğinin hakkıyla birinciliği elde etti.
Göreceksiniz, ömrü sadece bir yarışmalık olmayacak. Ayrıca, güçlü rakibi(!) 5 yaşındaki Baha Bayırlı'ya ikinci olduğunu hissettirmemek, onun minik kalbini kırmamak için canlı yayında verdiği mücadele de Atalay'ın müthiş yeteneğinin yanına koca bir yürek iliştirdiğinin kanıtıydı.
Yolu açık olsun.
Ve Baha... Bize yaşattığı müthiş keyif için o minik parmaklarını teker teker öpüyorum. Umarım bundan seneler sonra 'Dünyanın en iyi bateristi bizden yetişti' yazısını yazmak da bu garibe nasip olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA