Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İntikam butik

Bir dizi düşünün ki, seyircilerini büyük bölümü "Acaba bu hafta ne olacak?" diye değil, "Acaba bu hafta kim, ne giyecek?" diye izlesin.
İşte böyle bir dizimiz var.
Adı: İntikam.
Kanal D'de yayınlanıyor. Başrolünde Beren Saat var. Beren neredeyse bu dizide oyunculukla mankenliği bir arada yürütüyor. Çünkü özellikle kadın izleyicilerin gözü Beren'in kıyafetlerinde ve aksesuvarlarında. Sadece Beren mi? Kadın, erkek; dizide kim varsa hepsi ayrı bir moda ikonuna dönüşmüş durumda.
"Yağmur bej kıyafetiyle hangi çantayı kullanmış, Şahika Hanım davetteki bordo tuvaletini altına hangi ayakkabıyı tercih etmiş?"
Emin olun, dizideki olaylar kadar bunlar da dost sohbetlerinde konuşuluyor. Bu müthiş 'look'u yaratan isimler ise dizinin stil danışmanları Hafize ve Seda Çeliktürk. Onlara ikinci bölümden sonra bir de 'stil yorumcusu' katıldı.
Fatih Terim'in kızı Buse Terim, dizideki kıyafetleri Kanal D'nin İntikam dizisiyle ilgili sitesinde yorumlamaya başladı. Buse Terim ayrıca kendi blog'unda da her hafta dizideki kıyafetleri kritik ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA