Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ünlü gerekli mi?

Survıvor başladı. En büyük eleştiri konusu, Ünlüler takımının yeterince ünlü olmaması... Hatta Gönüllüler takımında daha fazla ünlü olduğu bile söylendi.
Ancak burada hınzır bir Acun stratejisinden söz etmek gerekecek. Sanırım Acun bu sezon gizli bir iddiayı gerçekleştirmek için yola çıktı.
Nedir bu iddia? "Survivor'ın, ünlülerin sırtından reyting sağmaya ihtiyacı yok. Survivor, kendi ünlüsünü kendi yaratır!"
Aslında Acun pek de haksız sayılmaz. Şöhreti solmak üzere olan eski yıldızların pek çoğu bu yarışma sırasında hatırlanmadı mı? Bir gün önce sokakta sıradan bir vatandaş olarak elleri cebinde dolaşanlar, yarışmanın ardından Türkiye'ye döndüklerinde sokakta ilgiden yürüyemez hale gelmediler mi?
Habercilikte nasıl gündemin peşinde koşmak değil, 'gündem yaratmak' esas ise; programcılıkta da ünlülerin dümen suyuna kapılmak değil, 'ünlü yaratmak' esastır. Sanırım Acun bu sezon bunun sağlamasını yapmaya soyundu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA