Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hey gidi Polat!

Şu iki fotoğraf arasındaki farka bakın... Biri, 10 yıl önce Necati Şaşmaz'ın 'Polat Alemdar' karakterini ilk canlandırdığı günlere ait. İkincisi de dizinin son bölümlerinden... Bence aralarında 10 yıldan daha büyük bir yaş farkı var.
Bizim Polat, gözümüzün önünde kocadı.
Ee, kolay mı? 10 yıldır memleketin meseleleriyle boğuşuyor. Tıpkı 10 yıl önce Başbakanlık görevini üstlenen Recep Tayyip Erdoğan gibi... Memleketin derdine derman olabilme çabası insanın ömrünü yer, bitirir.
Polat da tıpkı Erdoğan gibi dört bir yanı düşmanla çevrili olanlardan.
Diyeceksiniz ki, "Polat Alemdar bir hayali karakter; niye yaşlansın ki Necati Şaşmaz?"
Öyle demeyin, bir karakteri ekranda 10 yıl 'canlı' tutmak, her perşembe onu reyting listelerinin zirvesine koymak; memleket meseleleriyle uğraşmaktan daha kolay değil. Üç gün eve gitmeden dizi çekeceksin, arada açılışlara, televizyon programlarına katılacaksın, bu arada "Polat gençlere kötü örnek oluyor" suçlamalarına anti tez oluşturacaksın, vakit kalırsa, özel hayatına yer açacak, yuva kuracaksın, bir de tüm bu olup bitenlere karşı kalbini sağlam tutmaya çalışacaksın...
Tamam, iyi para kazanıyorlar da, harcamaya dermanları kalıyor mu bakalım?
Diyeceğim o ki; bu memlekette Polat olmak da, Başbakan olmak da insanın hem saçına, hem ömrüne 'Ak' düşürür...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA