Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Survivor'da bir deha

Survıvor'da beni en çok şaşırtan yarışmacı Murat oldu. İnsanları dış görünüşlerine göre değerlendirmek gibi bir alışkanlığım yoktur ama ne yalan söyleyeyim; Murat'ın özenle geliştirdiği o kasları için harcadığı süreyi görünce, kafamda başka bir imaj oluşmuştu.
Son hafta öğrendim ki, Murat bir müzik dehasıymış. 2 yaşındayken, duyduğu her notanın aynısını piyanoda basınca; ailesi 'dehşete' kapılıp onu pedagoglara, müzik hocalarına götürmüş.
Anlaşılmış ki, Murat'ın dünya üzerinde pek az rastlanan bir müzik kulağı ve ritim duygusu var. Murat, 'dehası' nedeniyle normal konservatuvarlara kabul edilmemiş. Özel eğitim almış ve daha 4 yaşındayken Mozart çalmaya başlamış.
Ailemizde de piyano virtüözleri var. Doğal olarak özellikle de parmaklarını gözleri gibi koruyup kolluyorlar. Hatta bizim yeni gelinimiz Ayça Aytuğ'a evde meyve bile soydurmuyoruz. Gelin görün ki, müzik dehası Murat, Survivor'da sandviç ödülünü kazanmak için bile elini, yüzünü, bacaklarını paralıyor.
Kendisinin umrunda olmayabilir ama kim bilir ailesi ve müzik hocaları, onun için ne kadar endişeleniyordur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA