Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bennu neden gitti?

Survıvor'da sürpriz üstüne sürpriz... Ünlüler takımında bu hafta Bennu Gerede ile Irmak Atuk SMS tartısına çıktığında çoğunluk, Irmak'ın eleneceği tahmininde bulunuyordu ancak ben Bennu'nun gideceğinden adım gibi emindim. Çünkü Survivor'la ilgili SMS oylamasında performansın değil, duygusal nedenlerin etkin olduğunu biliyordum. Necip Türk halkı, dört çocuk annesi Bennu'nun özlemini dindirmek, onu yavrularına kavuşturmak ve agresif Duygu karşısında daha fazla hırpalanmasına engel olmak için tercihini Irmak lehinde kullandı.
Daha önce de yazdım, görüşümde ısrarlıyım: SMS oylaması, Survivor ruhunu öldürüyor. İş, eninde sonunda SMS'e bırakılınca, adadaki performansların hiçbir önemi kalmıyor.
Issız adaya giderken yanınıza alacağınız üç şey ne olur bilmem ama iyi bildiğim bir şey var ki; gitmeden hısım, akrabaya bolca kontör dağıtmanız şart!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA