Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kıvanç ile Farah olur mu?

Tıpkı futbolda olduğu gibi televizyon sektöründe de sezon biterken ortalığı 'transfer dedikoduları' sardı. Son bombaya göre, Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah, Ay Yapım'ın çekeceği yeni dizide başrolü paylaşacaklarmış.
Tatlıtuğ da, Abdullah da bu köşenin övgü rekortmenlerindendir. Özellikle Abdullah'ı, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Aylin karakterinde görür görmez, adının yanına bir çentik atmış, Soner'le aşk sahnelerinin zirve yaptığı günlerde de "Bir an önce ölüp diziden ayrılsa da başrole kavuşsa" diye yazmıştım.
İki yetenekli oyuncunun bir araya geleceği dizi, şimdiden yeni sezonun en çok konuşulacak yapımlarından biri olmaya aday. Bu arada yapımcının aldığı bir riskten de söz etmem gerek.
Bizim televizyon dizilerimizde başrol genellikle iki esmer veya bir sarışınbir esmer oyuncu arasında pay edilir. İki sarışının başrolde olması, biraz sıradışı bir durum. Ayrıca dizi Ortadoğu'ya da servis edilecekse; baş kadın oyuncunun sarışın olması dezavantaj. Çünkü Kıvanç'a aşık Arap kadınları, kendilerini baş kadın oyuncu ile özdeşleştirmek, istiyorlar. Türk bir anne ile Irak kökenli bir babadan dünyaya gelen Abdullah'ın ise ismi dışında Arap kadınlarıyla bir benzerliği yok maalesef.
Bu arada hazır yeni sezon sözleşmeleri imza aşamasındayken, oyunculara bir tüyo da vereyim:
Sözleşmelerinize 'Dizinin yurt dışı gösterimleri için ayrıca ücret ödenir' maddesini koydurmayı unutmayın.
Tıpkı futboldaki sözleşme geleneğini alaşağı eden 'Bosman Kuralı' gibi acaba televizyon sektöründe de 'Meryem Kuralı' işlemeye başlar mı dersiniz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA