Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çizgi filme doğru

Köşemizin müdavimlerinden Muhsin Manav'ın iki ayrı dizi hakkında önemli tespitleri var:
"Merhaba,Yüksel Bey, 07/06/2013 tarihinde yayınlanan Tatar Ramazan dizisinde anlamadığım bir şey gelişti.
Abdurrahman Çavuş hileyle yukardakilerden birinin kuyuya inmesini sağladı. Her nasılsa, sakladığı bıçakla onu hakladı.
Tamam da; sahne değişip tekrar kuyu başına gelindiğinde yukarıda kalan kişi de kendinden geçmişti.
Aşağı inen arkadaşının Çavuş tarafından bıçaklanmasına dayanamayıp bayıldı desem; ayılınca aşağı niye seslensin ki? Ayrıca Çavuş yukarı çıkarken, bu eleman ne yaptı ki çavuş onu öldürmedi? Sanırım yukarı çıkmasına yardım etti ve ben anlamayayım diye bayılma numarası yaptı!
Gösterilmeyen sahnede neler oldu siz biliyor musunuz? Dizi, çizgi film kıvamına doğru gidiyor. Aynı şey Kurtlar Vadisi'nin son bölümünde de oldu. Cahit'in numaradan vurulması planlanırken içine çelik yelek giydiğini farz edelim. Poyraz'dan da kafasına ateş etmeyeceğine dair yazılı belge mi almışlar?(!)
Diğer iki anahtarın kitaba ulaşmak için bir fonksiyonu yokmuş-ki öyle anlaşılıyor. Bu durumda sahte kitabı tapınakçılara vermek ve içindeki Polat Alemdar notunu okutmak için çatışmaya girip iki KGT elemanının vurulmasına çok mu gerek vardı? Ayrıca her yerde izlenen kahramanlarımız, heyet toplantıları yapılan yerde rahat oluyorlar. Yoksa orası da izlenmeye başladı da, Polat yeni bir 'Öldü mü acaba?' planıyla bizleri bir sezon daha oyalamak mı istedi? Dediğim gibi, çizgi film olma yolunda iki dizi var.
Saygılar. İyi çalışmalar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA