Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Bulgar' lafı mı kazandırdı?

Popstar finaline beklendiği gibi yine Bülent Ersoy damgasını vurdu. Bulgaristan göçmeni İsmail'in ismini hatırlayamayıp "Kimdi deminki o Bulgar çocuk?" deyince sanal âlemde yer yerinden oynadı.
Reklam arasından sonra sözünü düzeltmek için büyük çaba harcayan Ersoy, "Ben kestirmeden gidip "Bulgar" demişim. Tabii ki Bulgaristan'dan göç eden Türkler'dir onlar. Lütfen bana alınmasınlar" diyerek defalarca özür diledi.

BÜYÜK SÜRPRİZ
Bence Bülent Ersoy'un 'boş bulunup' ağzından dökülen 'Bulgar' lafı, yarışmanın seyrini değiştirecek kadar etkili oldu.
Hem ismi favoriler arasında geçmeyen hatta 'plase' bile sayılmayan İsmail'e oy yağmasına sebep oldu, hem de yarışmanın başından beri Bülent Ersoy'un en büyük favorisi olan Mustafa'nın oylarının azalmasına yol açtı.
Tabii ki İsmail'in başarısına gölge düşürmek, onun başarılı performansına halel getirmek ya da yarışmanın tüm günahını, vebalini Diva'nın sırtına yüklemek niyetinde değilim. İsmail, gerçekten de final gecesinin en 'yürekten' okuyan yarışmacılarından biriydi ama final öncesi 10 kişiye sorsanız sadece bir-ikisi "İsmail kazanır" derdi.

SENEYE KİM KAZANIR?
Peki bu Popstar'dan gerçekten 'popstar' çıkar mı?
Ne yalan söyleyeyim, altı finalisti de beğendim ama kariyer açısından sadece Bora ve Pınar'ın sahne şansı var.
Recep ile Mustafa ise 'yöresel' kalacaklar gibi... Mesut'un izleyici potansiyeli çok kısıtlı. İsmail eğer iyi bir menajer tarafından yoğrulmazsa, başarısı sadece yarışma birinciliğiyle sınırlı kalır. Bu seneki yarışma bittiğine göre 'önümüzdeki maçlara' bakalım.
Şimdi
sıkı durun, gelecek yılın Popstar birincisini açıklıyorum:
Bora kadar ışıltılı, Mesut'un alçakgönüllülüğünü ve içtenliğini taşıyan, İsmail kadar duygulu okuyan, Mustafa'nın gırtlağına, Recep'in yüreğine sahip, Pınar kadar işvesi ve sahne hakimiyeti olan yarışmacı seneye Popstar'ı kazanır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA