Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Diziye boğulacağız

Şu anda ekranlarda 80'i aşkın dizi yer alıyor. Yeter mi? Yetmez... Daha doğrusu birileri 'yetmeyeceğine' kanaat getirmiş olmalı ki, önümüzdeki günlerde bu sayı 100'e yaklaşacak.
Interpress'in yaptığı araştırma, geçen hafta içinde gala yapanlarla birlikte 17 yeni dizinin hayatımıza gireceğini müjdeliyor(!)
İlk bölümleri yayınlanan Ben de Özledim ve Adını Kalbime Yazdım ile beraber önümüzdeki günlerde Sevdaluk, Bugünün Saraylısı, Vicdan, Firuze, Ateşdağlı, Cesur Hemşire, Bir Yusuf Masalı, İnadına Yaşamak, Aşk Emek ve Hayaller, Ötesiz İnsanlar ve Rüzgarlı Sokak adlı dizilerle tanışacağız.
Bu arada araştırma kuruluşunun taradığı 2 bini aşkın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergide; Aralık ayı ve 2014'te gösterime girmesi beklenen Ahirim Sensin, Kara Para Yalan Aşk, Karakeçili, Kardeş Payı ve Ne Diyorsun? isimli dizilere de rastlanmış!
Şu dizi üretimindeki gayret ve çalışkanlığımızı, sanayi sektörüne yansıtsak, dünya lideri olacağız ama dizi izlemekten fırsat bulamıyoruz ki!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA