Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hepsi rüya imiş!

Cumartesi gecesi televizyon tarihinde bir 'ilk' yaşandı. 'Havada kalan' bir dizinin finali, yeni bir dizide açıklandı!
TRT 1 ekranlarında final yapamadan sonlanan Leyla ile Mecnun dizisinin sonunu, benzer bir kadronun Star TV'de hayata geçirdiği Ben de Özledim dizisinde senarist Burak Aksak açıkladı.
Yeni dizi, Leyla ile Mecnun ekibinin 'işsiz kalmasıyla' başladı.
Burak Aksak, dizinin oyuncularına Leyla ile Mecnun'un final bölümünü anlattı. Meğer dizide anlatılanların tümü, geçirdiği kaza sonucu bitkisel hayata giren Mecnun'un hayalinde canlandırdığı şeylermiş...
Yatağa mahkum olan Mecnun ile babası İskender'i anneleri terk ediyor. İskender de taksiciliği bırakıp kendini yatalak oğluna bakmaya adıyor. Senarist Burak Aksak'ın açıklamalarından anladığımız kadarıyla İsmail Abi aslında bir Japon balığıymış, Hırsız Yavuz da pencereden sarkan ağaç dallarının gölgesiymiş. Ak Sakallı Dede eve gelen doktor, Erdal Bakkal tuzluk, Leyla'lar ise Mecnun'un ilkokul sıralarında aşık olduğu kızlarmış.
Leyla'nın sürekli değişmesinin sebebine de bir kılıf uydurulmuş. Bu kızlar, Mecnun'un televizyonda izlediği dizi karakterlerinin hayaline yansımasıymış.
Eh bu kadar absürt olayların, 'rüya'dan başka bir izahı olamazdı zaten...
Peki Ben de Özledim, Leyla ile Mecnun gibi bir fenomen olabilir mi? Bunu söylemek için vakit henüz erken olsa da, ilk gün reytingleri 'Biraz zor' diyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA