Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yetti artık

Cinsel gücü artırdığı iddia edilen, ne idüğü belirsiz birtakım ilaç ve karışımların; reklamlarının radyo ve televizyonları kuşatıp özel hayatımızı nasıl tehdit ve taciz ettiğini anlatan yazımıza büyük destek geldi.
Okurumuz Özlem Yıldırım da bizim gibi bu duruma isyan edenlerden:
"Yüksel Bey merhaba,. 'Gergedan Boynuzu' yazınızı okuyunca yazmak istedim. Bu ürünün pazarlayıcıları, radyolardan yayın yaptıkları yetmiyormuş gibi, nasıl ulaşıyorlarsa cep telefonu numaralarına da ulaşıyorlar. Benim telefonuma da bu tarz çağrılar geliyor. Üstelik her seferinde farklı numaralardan. İnsan ister istemez açıyor telefonu ve karşınıza bant kaydı çıkıyor. Oldukça şuh sesli bir kadan 'Merhaba, ben Arzu' diye başlayan tanıtımı okumaya başlıyor.
Sonuna kadar hiç dinlemedim. 'Size özel kampanyamız...' diye devam ediyor. Üstelik kapatıyorsunuz, ısrarla arıyorlar. Ben bir kadın olarak bundan çok rahatsız oldum. GSM operatörümü aradığımda 'Siz telefon numaranızı vermişsinizdir' gibi cümlelerle karşılaştım. Biz ne zaman bu kadar saygısız bir toplum olduk, doğrusu inanamıyorum. Bu işin bir yasallığı olmalı... Teşekkürler, iyi çalışmalar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA