Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kurtlar'ın mücadelesi

Yıllardır derin devletin gizli kodlarını deşifre eden, üzerinde yürüdüğümüz yer kabuğunun altında olup bitenlerden bizi haberdar eden, dünyaya hükmetmeye çalışan gizli teşkilatların varlığından sıradan insanları haberdar eden Kurtlar Vadisi, uzunca bir süredir 'Tapınakçılar' olarak da bilinen İlluminati tarikatının üzerine gidiyordu.
Geçenlerde www.aktuel. com'da konuyla ilgili müthiş bir haber yer aldı. Meğer Kurtlar Vadisi yıllardır gizliden gizliye İlluminati ile savaşıyormuş.
Son bölümde yer alan iki karenin sanal âlemde olay yaratması ve Gizli Dünya Devleti adlı grubun Facebook üzerinden yaptığı açıklamalar, konuyu bir kez daha gündeme taşıdı. Dizide; Katolik Kilisesi tarafından aforoz edilen ve tapınakçıların taptığı iddia edilen Baphomet'in heykeline yer verildi. Bir diğer sahnede ise 1 dolarlık banknotun içinde resmedilen ve İlluminati'nin simgesi olarak kabul edilen piramide vurgu yapıldı.
Modern İlluminati; insanlar üzerinde uzaktan zihin kontrolü uygulayan, hükümetleri ve etkili kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak isteyen gizli bir örgüt olarak resmediliyor. Pek çok filme ve romana da konu olan İlluminati; egemen güçleri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi amaçlayan ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanma olarak nitelendiriliyor.
Gizli servislerin, derin devlet baronlarının hakkından gelen, Irak'ta, Filistin'de, Suriye'de operasyon üstüne operasyon yapıp mazlumların kanını yerde bırakmayan Polat bakalım bu yeni düşmanı karşısında başarılı olabilecek mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA