Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılmaz'ların savaşı

Ünlü aktör Russell Crowe'un Çanakkale Savaşı ile ilgili bir film çekmek için Türkiye'de yaptığı görüşmeler medyayı uzun süre meşgul etmişti.
Crowe'un projesine Türkiye'den destek ve çözüm ortağı olan birkaç kişiyle görüşme fırsatım oldu. En başından söyleyeyim; Crowe'un filminden öyle görkemli savaş sahneleri bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. Zira film; savaşı değil, harp sonrası kayıp çocuklarının peşine düşen bir babanın dramatik hikayesini anlatıyor.
İki oğlu birden Çanakkale Savaşı'na katılan Avustralyalı aile, evlatlarının geri gelmemesi nedeniyle yasa boğulur. Anne, bu sonuçtan babayı sorumlu tutmaktadır. Acılı baba, eşinin iğnelemelerine daha fazla dayanamayarak Çanakkale'ye gelir ve akıbeti meçhul evlatlarının izini sürmeye başlar. Bu arada en büyük yardımcısı, Türkiye'de tanıştığı Hasan'dır.
İşte, Russell Crowe da öncelikli olarak 'Hasan' karakterini canlandıracak aktörü bulmak için temaslarda bulundu. Crowe, filmin Türkiye gişesini de düşünerek, en sevilen, en popüler ve yetenekli erkek oyuncuların peşine düştü. Bu rolün şimdilik iki adayı var: Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan... Her ikisiyle de ön görüşmeler tamamlandı. Crowe'un en geç iki ay içinde kesin kararını vermesi bekleniyor. Bakalım 'Yılmaz'lar savaşı'ndan kim galip çıkacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA