Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu çocuklara günah

OKURUMUZ Özlem Emine Aydın, 3 Adam hakkında geçen hafta bu sütunlarda yaptığım bir yorumu destekleyen ifadeler kullanmış:
"Yüksel Bey, merhabalar. 3 Adam programını açıkçası üzüntüyle izliyorum. Program sezon dönüşü öyle bir hal aldı ki; sanki bu çocuklar bir şey bilmiyor, yapamıyor da, Acun Medya ellerinden tutmuş, sahip çıkıyor ya da Acun Medya'nın gizli reklamını yapıyorlarmış gibi bir durum oluştu. Tabii ki Acun Medya'nın reklama ihtiyacı yok ama bence program ilk baştaki o özgünlükten kopuyor. Oysa Oğuzhan, Eser ve İbrahim çok yetenekli, zeki insanlar. Kendi başlarına olduklarında bile çok iyi bir iş çıkardılar. Hem Survivor'dan ve Yetenek Sizsiniz Türkiye'den kişiler davet edeceklerine; geçen sezonki gibi ilginç yurdum insanlarını davet etmeye devam etseydiler samimiyetlerini muhafaza ederlerdi. Bu düşüncelerimi yayınlar mısınız bilmem ama ben özgün yeteneklerin asimile olmasından endişeliyim.
Not: Mustafa Topaloğlu'nun sözlerini okudukları bölüm çok güzeldi."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA