Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Peki ya çocuklar?

Okurumuz Merve Ekizler, tarihi dizilerdeki şiddet sahnelerinin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekmiş:
"Yüksel Bey, merhabalar. Uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum ve yorumlarınızı (Beyaz Show'da söylediğiniz gibi) vicdanınız ile yapmanızı çok beğeniyorum.
Bugün kanalları gezerken hiç izlemediğim Fatih dizisine rast geldim ve biraz bakmaya karar verdim. Keşke bakmasaydım. Çünkü kanım dondu. Bir kral, Türk'ü kaçıran kişiyi bulmak için suçlu-suçsuz demeden canının istediğini kazığa oturtmaktaydı. O görüntüleri görünce çok üzüldüm. Bilmiyorum ama ben artık sırf reytingleri artırmak için insanların tavuk gibi öldürülmesinden, işkenceler edilmesinden ve küplerin içinden kesilmiş kafaların çıkmasından çok sıkıldım.
Aklıma bir de bu diziyi takip eden ailelerin çocukları geldi. Diyebilirsiniz ki, diziler başlamadan önce yaş sınırları gösteriliyor ama bu bana çok da inandırıcı gelmiyor. Çünkü ailelerin buna çok özen gösterdiğini düşünmüyorum. Şimdiden teşekkür ederim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA