Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sizin şehriniz ne dinliyor?

TRT Müzik kanalında son derece ilginç bir programa rastladım. Adı, 'Ne Dinliyorsun?' Çarşamba günleri saat 16.40'ta yayınlanıyor. Tekrarı ise cumartesi akşamları saat 18.25'te ekrana geliyor. Program ekibi her hafta bir başka kentin yollarını arşınlıyor. Kulaklıkla müzik dinleyenlerin yanına yaklaşıp "Ne dinliyorsunuz?" diye soruyorlar. Verilen yanıtlarla o şehrin 'sosyo-kültürel müzik haritası' çıkarılıyor.
Proje, kendilerine Acil Çıkış adını veren deneyimli bir ekip tarafından hazırlanmış. Yönetmen Funda Uluköse ve yapım koordinatörü Hasan Uslu'nun daha önce pek çok ünlü şov programı ve konser organizasyonunun altında imzaları var.
İlk kez 15 Ocak'ta izleyicinin karşısına çıkan programda şimdiye dek üç şehir gezildi. Eskişehir'de Rafet El Roman/Kalbine Sürgün, İzmir'de Gökhan Özen/Budala, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Tarkan/Firuze ilk sırayı aldı. Sırada Bursa, Diyarbakır, Edirne ve Ankara var.
Ben ses sanatçılarının, müzik yapımcılarının, konser organizatörlerinin, menajerlerin, müzik kanalı ve radyosu yöneticilerinin yerinde olsam bu programı kaçırmazdım.
Baksanıza, adamlar sizin için bedava saha araştırması yapıyorlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA