Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ruhunu teslim eden erkek

EMİNİM Muhteşem Yüzyıl'ı izleyen pek çok kadın, Kara Ahmet Paşa'nın Fatma Sultan'a hediye gönderdiği sahnede eriyip bitmiştir.
Fatma Sultan, Kara Ahmet Paşa'nın gönderdiği hediye sandığından ham mücevherler, bir top kumaş ve boş bir defter çıktığını görünce hayal kırıklığına uğrar.
Der ki, "Bu taşlardan bir kolye yaptıramamış mı? Kumaşı göndereceğine bir elbise diktirememiş mi? Peki ya bu boş defter de ne ola ki?"
Ancak sandıktan çıkan küçük bir not onu mest eder. Şöyle demektedir Paşa: "Ben bir cevherim, beni mücevher yapacak sizsiniz. Ben ham bir kumaşım, benden elbise biçecek sizsiniz. Ben boş bir kitabım, onu gönlünüzce dolduracak yine sizsiniz."
Bir erkeğin tüm ruhunu, benliğini, yüreğini bir kadına hediye etmesinden daha anlamlı bir hediye olabilir mi? Hazır Sevgililer Günü de kapıdayken, romantik erkeklere feyz olur umarım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA