Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tolga'nın ayak oyunu

Özlem Baş'ın mektubu; yapımcılara, yönetmenlere, oyunculara yol göstermek adına, izleyicilerin ekran başında nasıl ince detaylara takıldığını gösteren bir 'projektör' niteliğinde:
"Yüksel Bey merhabalar. Sizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Vallahi siz ve yazılarınız olmasa ne yapardık, düşüncelerimizi nasıl dillendirebilirdik bilmiyorum.
Ben sıkı bir Komedi Dükkanı, yani yeni adıyla Arkadaşım Hoşgeldin izleyicisiyim. Tolga Çevik o kadar hareketli ve komik ki, insanın bütün stresini alıyor.
Asıl bahsetmek isteğim konu ise şu: Tolga Çevik'in sürekli olarak yan yatan ayağı. En son sanırım Şenay Akay'ın katıldığı programda oldu. Bir anda ayağı yana yattı ve Tolga Çevik ilk bölümün bütün oyununu öyle oynadı. İkinci bölüme geçildiğinde ise ayağı normal durumundaydı.
Bunu gerçekten espri amaçlı yapıyorsa bence hiç komik olmuyor, aksine insanı ürkütüp üzüyor. Yok gerçekten ayak bileğinde bir sorun varsa ve istem dışı oluyorsa da hemen müdahale edilsin. Sonuçta hem görüntü olarak hoş değil, hem de karşımızdaki insanın acı çektiğini düşünmemize sebep oluyor ve oyundan çok ayak bileğine konsantre oluyoruz. Yani en azından ben oyunla ilgilenemez duruma geliyorum. Umarım bir çözüme kavuştururlar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA