Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En 'sap' program

Okan Bayülgen zeki bir televizyoncu. Farkını bu hafta da ortaya koydu. Herkes Sevgililer Günü'nde benzer programlarla seyircinin karşısına çıkarken, Okan ters köşe yaptı. Stüdyoya 'sapları', yani sevgilisi olmayanları doldurup 'Sevgililer Günü karşıtı' alternatif bir program üretti.
Konuklar konuşkan ve katılımcı olunca, program da su gibi akıp zevkle izlendi. Haluk Levent'in 'cool' hali ve şahane şarkıları, Ceyhun Yılmaz'ın her biri kıvrak zeka ürünü rafine esprileri ve özellikle de Atilla Taş'ın her fırsatta 'taşı gediğine koyan' harika saptamaları ile ortaya gerçekten de 'tarihi' bir Sevgililer Günü Özel Programı çıktı.
En güzel ayrılık şarkılarının listelendiği bölümde Okan ilk sırayı Zeki Müren'in 'Gitme, Sana Muhtacım' şarkısının aldığını ilan etti. Evet, merhum Zeki Müren bu şarkıyı harika okumuştu. Ama eser onun değil, Selami Şahin'indi. Biliyorum. Selami Şahin bu tür ufak 'kazalara' aldırmayacak kadar yüce gönüllüdür. Ama yine de içimden 'İnşallah seyretmiyordur' diye geçirdim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA