Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dekor niyetine...

Bu sezon ekrana tutunmakta büyük güçlük yaşayan Kanal D'nin dizi arayışları son sürat devam ediyor. Önceki gece de Ne Diyosuun? adlı komedi ile göle maya çaldılar.
Dizinin ilk bölümünün gece saat 23.00 sularında yayınlanması, aslında kanal adına beklentinin minimuma çekildiğinin de kanıtıydı. Özünde farklıydı, sürüden ayrılmış bir hali vardı. 'Ayrılığın da komedisi olur muymuş?' diye dudak bükenleri, önyargıları nedeniyle utandıracak bir senaryo ve kurguya sahipti. Ama yine de total izleyiciyi kalbinden kavrayacak cazibeye sahip değildi.
Bukalemun oyuncu İlker Aksum diziye sanki iki numara büyük gelmişti. Zor İşler'in popüler sunucusu Dilara Gönder, NTV ekranlarında büründüğü tüm mesleklerden daha zor olanına soyunmuştu.
Beni en çok rahatsız eden ise diyalogların neredeyse her cümlesine zorla sokuşturulan 'dekor' kelimesiydi. Dizinin senaristinden ricam, ilk bölümü baştan sona izlemesi.
Eğer 50 kere tekrarlanan 'dekor' kelimesinden kendisi de sıkılmazsa; söz, gelip sete 'dekor' olurum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA