Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Boom'cu Onur, rap'çi olursa

Onu İşler Güçler dizisinde ne dediği anlaşılmayan Boom'cu Onur tiplemesiyle tanıdık. Hatta çekimlerde kullanılan uzun saplı büyük mikrofona 'boom' adı verildiğini de onun sayesinde öğrendik.
Gerçek adı, Ahmet Dursun... Şu sıralar Survivor'da mücadele eden eski futbolcu Ahmet Dursun ile fena halde adaş... (Demek ki neymiş? Adı Ahmet Dursun olanın şöhretten kaçma şansı yokmuş!)
Bizim Boom'cu Onur şu sıralar reklam kuşaklarını da parselledi. Reklamda kahvesini içmediği için kafası yerine gelmeyen genç, dünya güzeli sarışını bile bizim Onur gibi görüyor, o kadar yani... Bu popülerliği, Ahmet'e yeni bir iş kapısı daha açtı. Star'ın komedi dizisi Kardeş Payı'nda iki hafta sonra Ahmet Dursun'u bu kez bir rap'çi olarak izleyeceğiz. Vallahi ne dediği anlaşılmayan adam bir de rap söylerse ne olur, hayal bile edemiyorum. Ama Ahmet'in diziye ayrı bir renk katacağı da kesin. Bu arada babalarının Beşiktaş tutkusu yüzünden isimleri Metin, Ali ve Feyyza (Kız olunca çaresizlikten Feyyaz ismi Feyyza olmuş) olan kardeşlerin yanına 'Ahmet Dursun' da pek yakışacak gibi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA