Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu yüzden 'efsane'

Zerrin Özer'i perşembe akşamı Beyaz TV'deki Medyatik programında konuk ettim. İçten açıklamaları, gündeme bomba gibi düştü. Türkiye'nin pop müzikteki 'En iyi dört ses sanatçısı'ndan biri olmasına rağmen, Zerrin'in alçak gönüllüğüne tüm ekip olarak bir kez daha hayran kaldık.
Program bitiminde uzun süre stüdyodan ayrılmadı. Program orkestramızın genç üyeleri ile uzun uzun sohbet edip onlara tavsiyelerde bulundu. Sonra ışıkçıdan sesçiye, stüdyo şefinden makyöze, stajyerlerden temizlik görevlilerine kadar herkesi tek tek sarılıp öptü. Her fotoğraf çektirme talebine olumlu karşılık verdi. Hatta kanal çalışanlarından biri, "Arkadaşım Serdar'ın hafta sonu doğum günü var. Size çok hayran. Ona sizin ağzınızdan bir video çekmek istiyorum" deyince yine "Hay hay efendim" deyip o yorgunluğunun üzerine, hiç tanımadığı birine uzun uzun doğum günü mesajı vererek iyi dileklerini sundu.
Zerrin Özer denilince sizin aklınıza ne geliyor bilmiyorum ama ben tahtaya çizilmiş kocaman bir kalp ve altından çıkan iki ayak hayal ediyorum... Herkes iyi kötü şarkı söyleyebilir ama Zerrin Özer olmak, çok daha büyük bir yürek ve özel bir ruh gerektiriyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA