Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ameliyat izleri nerede?

Okurumuz Arzuhan Akıncı, Küçük Ağa dizisindeki bir devamlılık hatasına dikkat çekmiş:
"Merhabalar Yüksel Bey, izleme şansınız oldu ise eminim siz de fark etmişsinizdir. Salı yayınlanan Küçük Ağa dizisinde ailenin Mehmet Ağa'sı, eşi ile birlikte kaplıca gibi bir yere gitti. Gerek havuz başında, gerekse masaj odasında Zeki Alasya beyefendinin canlandırdığı Mehmet Ağa'yı üst bedeni çıplak olarak gördük. En fazla bir ay önce bypass ameliyatı geçirmiş bir hasta idi kendisi. Açık ameliyat olduğunu biliyorum, çünkü dizideki Senem karakteri hangi bacaktan hangi damarların alındığına ilişkin sorular sormuştu ilgili bölümde. Ama Mehmet Ağa'nın vücudunda en ufak bir ameliyat izi yoktu.
Benim babam 13 sene önce geçirdiği bypass'ın izlerini halen taşıyor. Teknoloji ve tıp, ne kadar ilerlemiş olursa olsun bu kadar kısa sürede vücutta iz kalmaması çok ilginç!!!
Şaka bir yana, bu detayın atlanması bana özensizlik olarak geldi. En azından plastik makyajla ameliyat izleri yapılabilir ya da bizim vücudu görmememiz sağlanabilirdi."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA