Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Neymar'a hazır mısınız?

Adı ilk başta bir margarin markasını çağrıştırıyor olabilir. Ama onun işi, topu rakiplerinin arasında 'tereyağından kıl çeker gibi çekip', ağlarla buluşturmak...
Brezilya'nın Dünya Kupası'nda patlatmaya hazırlandığı muhteşem yetenek Neymar'ı son olarak Panama ile yapılan hazırlık maçında soluğum kesilerek izledim. Şahane bir frikik golü attı, iki golün asistini yaptı ve en az altı gollük pozisyonun hazırlayıcısı oldu. Diyeceğim o ki, "Dünya Kupası'nın yıldızı Portekizli Ronaldo mu, Arjantinli Messi mi olur?" diye iddiaya girenler boşuna hayale kapılmasın. 22 yaşındaki Neymar'ı tek geçiyorum...
Bu arada futboldan hoşlanmayan hanımlar, beylerini 15 Haziran'dan itibaren iki hafta süreyle adına 'Dünya Kupası' denilen bir metres ile paylaşmaya hazır olsunlar.
Diğer taraftan Brezilya-Panama maçının oynandığı stadı hiç de kupaya hazır bulmadım. Belli ki aceleye getirilen çimleri daha oturmamış. İnşallah diğer statların durumu daha iyidir. Aksi halde futbol yerine çim kayağı izlemek zorunda kalacağız.
Brezilya rejisini ise kupa için tam anlamıyla hazır buldum. Özellikle tekrar pozisyonlarda en kritik noktanın mercekle büyütülmesi tekniği çok işe yarayacak gibi. Tüm futbolseverlerin bayramı şimdiden kutlu olsun...
Hazır söz spordan açılmışken, Lig TV'nin yayınladığı Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Beko Basketbol Ligi Final Serisi maçlarından da bahsedeyim. Yayını güzelleştiren en önemli unsur; spikerler Murat Murathanoğlu- İsmet Badem ikilisinin müthiş performansıydı. İkisi de basketbola son derece hakim olunca, yorumları isabetli, esprileri de dozunda oluyor.
Size fazla iddialı gelebilir ama bu ikilinin sunumları, Türkiye'de basketbolun sevilmesinde en az Beyaz Gölge dizisi kadar etkili olmuştur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA