Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Patisinin hakkıyla!

Max adlı muhteşem köpek, Yetenek Sizsiniz Türkiye'de birinci ilan edilince, herkes yarışmayı ti'ye almıştı. "Memleketten çıka çıka yetenekli olarak bir köpek çıktı" diyenler, bu başarıya burun kıvırmıştı.
Gelin görün ki, yarışmadan birinci ayrıldıktan sonra hem sinema filmi çeviren, hem de birbiri ardına dizilerde rol alan başka 'yetenek' yok!
Sakın ola ki yarışmanın diğer yıllardaki birincileri alınmasın. Hepsi kendi alanında gerçekten yetenekli isimler. Ama yarışmayı 'patisinin hakkıyla' kazanan Max ve eğitmeni Ali Yeşilırmak'ın elde ettiği başarı da öyle hafife alınacak gibi değil.
Max'i son olarak Analı Oğullu dizisinde rol keserken ağzım bir karış açık izledim. Evden kaçıp sokaktaki evsizlerin arasına karıştı. Ona bir çaput giydirdiler. Bizimki topallar gibi yapıp dilenmeye başladı.
Hadi topallamayı eğitimle öğrendi diyelim, peki ya yüzüne yerleştirdiği o 'Küçük Emrah bakışlarına' ne demeli?..
Yok yok, bu dört ayaklı arkadaşın içine Robert De Niro filan kaçmış olmalı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA