Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nasreddin Hoca'nın tersi

Şans Kapıda yarışması, 'acımasızlığı' nedeniyle yoğun eleştiri aldığı için ekrandan uzaklaşmıştı. Yarışma yine Yiğit Alıcı'nın sunuculuğunda bu kez 'makyajlı' haliyle yeniden Kanal D ekranlarına geldi.
Eski yarışmada Yiğit Alıcı, evine konuk olduğu ailelerle pazarlığa girişiyor, bilemedikleri soruların karşılığında onların ev eşyalarına el koyuyordu. Hatta bilemediği soruya karşılık saçlarından olan ya da "Buzdolabımı bırakın, kocamı alın" diyen kadınlar bile çıkmıştı. Ailelerin yaşadığı stres ve eşyalarından olan ev halkının döktüğü gözyaşı büyük tepkilere neden olunca, yarışma yayından kaldırılmıştı.
Adı Şansa Davet olarak değiştirilen yeni yarışmada ise ailelere önce 15 bin lira nakit veriliyor. Onlar da gidip bir alışveriş merkezinden dilediklerini alıyorlar. Sonra da bilemedikleri soruların karşılığında, aldıkları eşyaları geri veriyorlar. Hani Nasreddin Hoca hikayesinde; garibanın sevinmesi için önce eşeğini kaybetmesi, sonra da bulup sevinmesi gerekiyor ya; burada tam tersi.
Önce size eşek bulduruyorlar, sonra parça parça geri alıyorlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA