Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Olmuş' dediğim ilk dizi

Yeni sezon dizileri arasında beni alıp içine çeken, kumanda aletini sehpanın üzerinde unutturan biri çıkmamıştı şimdiye kadar. Birazcık Ulan İstanbul, azıcık Benim Adım Gültepe, hepsi o kadardı.
Ta ki TRT 1'in yeni dizisi Hayat Ağacı ile tanışıncaya kadar... Bir kere 'rüya takımı' gibi bir oyuncu kadrosu var. Fikret Kuşkan, Kenan Bal, İdil Fırat, Özge Özberk, Onur Saylak, Tolga Güleç, Ayşe Tunaboylu ve daha kimler, kimler...
Neredeyse her kareden bir başka başrol fırlıyor. Ama sadece yıldızlar geçidi ile yetinilmemiş. Dizi; senaryosundan kurgusuna, rejisinden sanat yönetmenliğine kadar buram buram 'özen' kokuyor. Kenan Bal ise 'Kunduracı Eşref' karakterini elleriyle hamur gibi yoğuruyor adeta. Sadece onu izlemek için bile perşembe akşamları saatimin alarmını diziye kurabilirim.
Hayat Ağacı'nda hafiften Yaprak Dökümü tadı da aldım. Sanırım o kocaman ailenin oluşturduğu hayat ağacı, yaprak yaprak dökülürken, TRT 1'in izleyici sayısı tomurcuklanacak..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA