Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Polat şansı

Son aylarında gazı kaçan Kurtlar Vadisi'ni yeniden çalkalamak, Kanal D'ye düştü. Dizi, yeni kanalında sezona merhaba derken, 'gayrete gelmiş' gibiydi.
Yeni bölüm öncesi, eskilerin en hareketli sahnelerini derlemek ilk bakışta akıllıca gibi görünse de, eski Vadi'ye oranla yenisinin nasıl güçten düştüğünü belgeler nitelikteydi. Adamlarını birer birer diğer dizilere kaptıran Polat ise Mısır'daki operasyona tek başına çıkmak zorunda kaldı ve her zaman olduğu gibi güvendiği beceriksiz adamları, babasını bu kez IŞİD'e kaptırdı. Bana göre, IŞİD'in yaptığı en stratejik hata, Ömer Baba'yı kaçırmak oldu. Benim bildiğim Polat bu örgütü dağıtır ve NATO'nun ortak harekatına gerek kalmaz!
Bu arada dünyayı yöneten uluslararası güçler, Mısır'daki merkezin kapılarına parmak iziyle çalışan anahtar koymayı akıl etmişler de, nasıl olduysa Polat'ın içeri girdiğini gösterecek birer güvenlik kamerası koymayı akıllarının ucuna getirmemişler. Eh, buna da 'Polat şansı' diyelim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA