Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Adını ilkokulda öğrenmiş

Geçen yıl Osmantan Erkır ve ekibinin Aspava adlı gösterisini izledikten sonra 'Mutlaka televizyon programı haline getirilip ekrandan paylaşılmalı' diye yazmıştım. Programı yeni sezonda Fox ekranlarında görünce çok sevindim.
Peki 'Allah; sağlık, para, aşk versin, amin' cümlesinin kısaltması olarak bilinen Aspava'nın isim olarak seçildiği programda neler oluyor? Bir ünlüyü sahneye alıyorlar. Yetenekli oyuncular, o ünlünün kendi hayatından naklettiği öyküleri komik bir anlatımla sahnede yorumlayıp canlandırıyor.
Programın ikinci hafta konuğu Emre Kınay'dı. Ünlü oyuncunun hayat hikayesi ise sahnedeki bizim çocuklar için bereketli malzemeler içeriyordu. En çok şaşırdığım ise Kınay'ın ilk kez bu programda itiraf ettiği olaydı. Meğer Kınay gerçek ismini ilkokulda öğrenmiş. Hani her ailede olan ihtilaflardandır. Anne başka isim koymak ister, baba başka... Emre doğmadan önce de böyle bir anlaşmazlığa düşülmüş. Nüfusa Emre ismi geçerken, babanın ısrarı üzerine evde herkes ona 'Kerem' diye hitap etmiş. Ufaklık, ilkokula gittiği ilk gün, öğretmen 'Emre' diye seslenince, bizimki hiç aldırmamış. Öğretmeni de ailesini uyarmış: "Sizin çocuğunuz gerizekalı. Daha ismini bile bilmiyor. Özel bir okulda okumalı."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA