Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Namlunun ucundaki futbol

TV Em kanalındaki Serbest Vuruş adlı program, yorumcularının ilginç şovları nedeniyle çoğu zaman köşemize misafir olur. TV Em gibi gölgede kalan mütevazı bir kanalda, üstelik de elde maç görüntüsü olmadan bir spor programını izlettirebilmek adına yapılan bu şov ve mizansenleri belli bir yere kadar hoşgörü ile karşılamak mümkün. Ama bu hafta kantarın topuzu bir hayli kaçtı.
Yorumcu Adnan Aybaba, Milli Takım kampında futbolcu Gökhan Töre'nin takım arkadaşlarına silah çektiği iddialarını ekrana taşırken, belinden çıkardığı oyuncak tabancayı bir anda Mehmet Baransu'nun ağzına sokup "Sen olsan korkmaz mısın Baransu?" diye sordu. Şiddetin sokakları sarıp sarmaladığı, tribünlerde fair play'in mumla arandığı şu günlerde böyle bir olayı spor programında 'canlandırmak', en hafif tabiriyle 'aymazlık' gibi geldi bana. Bu çirkin görüntünün, acı acı gülümsememe yol açan tuhaf ayrıntısına gelince: Aybaba, Baransu'nun ağzına namluyu soktuğu anda alt yazıda 'Sakın evde denemeyin' yazıyordu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA