Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Futbol eziyeti

Lig TV'deki Balıkesirspor- Fenerbahçe maçı tam bir işkenceydi. Maçı 90 dakika boyunca 'reklam panoları hizasından' izledik. Yahu saati bin liradan kiralarsın bir vinç, tepesine koyarsın kamerayı, millete adam gibi maç izletirsin.
Ama nerdeee...
Peki ya ha bire ekrana bindirilen reklamlara ne demeli? Beşiktaş-Trabzonspor maçında top taç çizgisini geçti mi, geçmedi mi tartışması yaşanıyor. Bu uğurda Trabzonsporlu Yusuf sarı kart bile görüyor.
Tam pozisyonun tekrarı ekrana gelirken, çizgi ile topun üzerine çay reklamı binmesin mi! İçimden, ağzımdaki çayı ekrana püskürtmek geliyor!
Bir gün önce, Galatasaray maçında golün tekrar görüntülerinin üzerinde de kocaman reklam! El insaf yahu...
Son olarak; yayınların izinsiz kopyalanmasını önlemek adına ekrana konulan şu şifre yazısı var ya, hah işte o yazı varken kanal değiştiremiyorsunuz. Ama o şifre, devre arasındaki reklamlar başladığında da bir süre ekranda olmaya devam ediyor. Mecburen o reklamı izle dur... Umarım, reklamı izletmek için 'özellikle' yapılmıyordur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA