Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dost yok mu?

Okurumuz Günüşen Gün, dizilerde sıkça işlenen 'kardeşler arası düşmanlık' konusunun tehlikelerine işaret etmiş:
"Sevgili ve çok saygıdeğer Yüksel Bey, yazılarınızı çok severek okuyan bir okuyucunuzum. Yazılarınızı öyle üstünkörü değil, satır aralarını da okurum; ne demek istediğinizi, ne anlatmaya çalıştığınızı daha iyi anlayabilmek için.
Benim çok merak ettiğim bir konu var: Son dönemde senaristlerimiz -ki hepsi çok saygı duyduğum insanlardır çünkü çok zor bir iş yapıyorlar- dizilerde kardeşleri mutlaka birbirine düşman ediyorlar. Tüm kardeşler hep düşman mıdır birbirine? Hiç mi sevgi, saygı yoktur aralarında? Son dönemde yayınlanan dizilerde kardeşler, sürekli kanlı bıçaklı oluyor. Hele ki Karadayı dizisindeki Orhan karakteri yok mu, öldürüyor insanı sinirden...
Devamlı düşmanlık, kin, öfke, nefret... Bu nedir ben anlayamadım! Kardeşlik denilen olgu salt düşmanlık mı demektir? Her kardeş olan düşman mı kesiliyor birbirine? Kısaca ben bir izleyici olarak bıktım usandım. Senaristlerimize duyurulur! Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA