Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hangisi önemli?

Okurumuz Şebnem Güvenç, yıllardır bu sütunlarda dile getirdiğimiz 'Genç Bakış neden sabaha karşı yayınlanıyor?' sorusunu tekrar gündeme taşımış, bize bir mesaj göndermiş:
"Merhaba Yüksel Bey; şu anda Abbas Güçlü ile Genç Bakış isimli program var ekranda ve saat 03.25... İşinde yetkin olduğu çok belli bir ruh sağlığı uzmanı ve psikoloji öğrencileriyle, gençlerde (uyuşturucu ve teknoloji başta olmak üzere) bağımlılık tartışılıyor. Fakat dinlemesi ve zihnine zararı yerleştirmesi gereken gençler, ebeveynleri ve eğitimcileri yarın okula/işe gidecekleri için uyuyorlar normal olarak. Yayın bu saate kaldı çünkü akşamın normal saatlerinde peş peşe iki dizi vardı. Hangisi daha gerekli toplumumuza, hangisi daha faydalı? Bunu bir tek biz mi görüyoruz ya da bir tek biz mi umursuyoruz? Üzüntümü ve yetkililere teesüfümü sizlerle paylaşmak istedim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA