Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kimyanın önemi

Aşk Yeniden dizisi bu sezon ekrana tutunmayı başaran ender romantik komedilerden. Dizinin sevilmesinin başlıca nedeni ise başrol oyuncuları Buğra Gülsoy ile Özge Özpirinçci'nin 'kimyalarının' tutması.
Artık bu tür dizilerde 'kimya', fizikten çok daha önemli bir hale geldi. Buğra ile Özge, seyirciyi 'sevgili' olabileceklerine inandırdı. Bunda, yönetmenin ve senaristin onları belli bir yere kadar serbest bırakmasının, doğaçlamaya izin vermesinin de rolü büyük. İkisi de büyük ölçüde 'kendilerini' oynadıkları için seyirciye gerçek ve samimi geliyorlar.
Bir de işin tersine bakalım:
Show TV'nin dizisi Asla Vazgeçmem'de Tolga Sayışman ile Amine Gülşe arasındaki kimya denklemi bir türlü kurulamadı. Tolga'nın yakışıklılığına diyecek yok. Amine ise 'tescilli' bir güzel. Ama dedim ya; reyting laboratuvarında kimya, fizikten daha önce geliyor.
Amine'nin ilk dizisinde şevkini kırmak istemem ama böylesine iddialı bir dizinin başrolünden başlamak yerine kamera önünde biraz daha pişmeyi bekleseydi, böyle aniden yanıp kavrulmayacaktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA