Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ah o kardeşler...

Survivor 2016'da yarışan Nihal ve İşte Benim Stilim'deki kardeşi Bahar'ın garip tutum ve davranışlarından duyduğum rahatsızlığı dile getirdiğim yorum, müthiş destek gördü. Köşemizin katkı şampiyonlarından Haluk Zırh da, herkesin duygularına tercüman olmuş:
"Günaydın Yüksel Bey, içimi rahatlattınız. Ben de bu durumlardan hiç rahatsızlık duyulmuyor sanıyordum. Size yüzde bin katılıyorum. Daha evvel de bu sahnelere şahit olduk, Ciciş Kardeşler'de. Şimdi de bu kardeşler çıktı. Ancak inanın ben bu kardeşlerin suçu olmadığına inanıyorum. Yapımcılar, bu tiplere prim verip ekrana çıkarmasalar, kimin haberi olurdu onlardan acaba? Reyting uğruna ekrana çıkardıkları malum ama televizyona program yapanların ve televizyon sahiplerinin topluma karşı da görevleri var. Bu gerçeği göz ardı etmelerine akıl sır ermiyor doğrusu. Bu tip kardeşler karşımıza çıkmaya devam ederse, severek izlediğimiz programları bile bırakmak zorunda kalacağız ileride sanırım. Yine de elinize sağlık. Kolay gelsin ve sabırlar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA