Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte benim ödülüm

Okurlarım, bana ulaşan mesajlardaki övgü bölümlerini ayıklayarak sizlere sunduğumu biliyorlar. Ama bugün bir istisnada bulunacağım.
Ödül raflarım bugüne kadar aldığım şiltler, heykelcikler, beratlarla dolup taşıyor. Ama bazen sizlerden öyle mesajlar geliyor ki, hepsine bedel. İzninizle, Burcu Önel adlı okurumdan gelen bu 'ödülümü' paylaşacağım:
"Yüksel Bey, ben de köşenizin sessiz takipçilerindenim. Yazılarınızı çok beğenerek okuyoruz. Biz ne düşünüyorsak, siz de aynısını çok güzel cümlelerle ifade ediyorsunuz. Bizden birisiniz, milli ve manevi duygulara sahip, son derece beyefendi bir insansınız. Özellikle de 'Büyükşehirlerde potansiyel sapık olmak' isimli yazınızı okuyup bu konuda gösterdiğiniz hassasiyeti gördüğümde size bir kez daha saygı duydum. Keşke kötü insanlar olmasaydı da siz de böyle davranmak zorunda kalmasaydınız ama ne yazık ki, hayat iyilerden ibaret değil... Ben başarılarınızın devamını diliyorum, zira bulunduğunuz yeri sonuna kadar hak ediyorsunuz. En önemlisi de sizi yetiştiren ve bu günlere gelmenizde emeği olan anneciğinizin ellerinden öpüyorum..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA