Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Satış müdürü Nagihan

10 gün öncesine kadar Survivor adasında Siyam ikizleri gibi adeta yapışık geziyorlardı.
Hatta gruptan ayrı olarak sahilde, kumlar üzerinde beraber sabahlıyorlardı. Hangisinin başı sıkışsa, dertlense, diğeri gidip ona moral veriyor, düşmanlarına karşı omuz omuza savaşıyorlardı. Ama milli atlet Nagihan, Tuğba'ya adeta ihanet etti ve Yılmaz Morgül'ün elenmesinden sonra Atakan'ların grubuna doğru meyletti. Çünkü kendisini şampiyonluğa götürecek yolda 'sırtındaki safralardan' kurtulmak niyetindeydi ve bunu açıkça ifade etmekten geri durmadı. Ona göre Tuğba Özay'ın 'son kullanım tarihi' dolmuştu. Son konseyde Nagihan bir dönem yediği içtiği ayrı gitmeyen Tuğba'yı yazmakta bir sakınca görmedi.
Bununla da yetinmedi. "Sen mankenlik yapmaya devam et" diyerek son derece çirkin bir 'mesleki aşağılama' yöntemine girişti.
Nagihan'ın yarışmadaki şansı ne olur bilemem ama ada macerası bittikten sonra 'satış müdürü' arayan özel şirketler, eminim onu havada kapacaktır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA