Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İnternet reklamlarından kurtulma yöntemi

Pek çok okurumuz televizyondan sonra internet mecrasını da çekilmez hale getiren reklam bombardımanından yakınmış, ben de pek çoğunun seslerini bu sütunlarda duyurmalarını sağlamıştım. Ali Karamehmetoğlu adlı okurumuz ise internette reklama boğulmadan haber takip etmek, video izlemek ya da araştırma yapmak için bir yöntem öneriyor:
"Merhabalar Yüksel Bey, gazetenizde düzenli takip ettiğim iki yazardan birisiniz. (Diğeri Hıncal Bey) Yazı üslubunuza ve nezaketinize de ayrıca teşekkür ederim. İlgili konuda benim kullandığım adblockplus diye bedava ve yasal olan bir program var. Bütün browserlarla sorunsuz çalışıyor. YouTube ve Facebook dahil hiçbir reklamı görmüyorum. Eksisi ise çok az sayıda bazı web siteleri bu eklentiyle bağlandığınızı anlıyor ve 'Onu kapatmazsanız, bağlanamazsınız' uyarısı veriyor. Böyle siteler için de programı münferit kapatma imkanınız var. Linki https://adblockplus. org... Faydalı olabileceğini düşünüyorum, hatta biliyorum. Öneririm efendim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA